Thread: Bnet Daily
View Single Post
Old 11-01-2002, 06:03   #79 (permalink)
Hi_JaCKeR
Registered User

mde...nu se inteleg oamenii

1:

Deci...
In general pvp sorx sunt cold+light...
pt ca in uniqu skill de pvp de fire e hydra ca
e "buna" numai de pk...nu si de duel..

Asa ca pt ThunderStorm exista Lightsabre(cu resis peste 50% e suficient practic orice lvl TS+LM) dar noi vb de un char cu GA pe el.

Cel mai penal skill e Orb+max cold mastery (btw azi la niste teste
a murit un pala lvl8x de la un orb, avea doar resis ..nici un pic de absorb)..Asaca Orbu e char f.bun adica face dmg si loveste bine(are multe tepi ;P) dar..daca se cobina 2xRaven+luna+snowclash(sau nu mai stiu cum ii tice la beltu ala de +3 la blizzard) si resis de 90...nu sunt sigur de cat dmg o sa faca orbu...

btw daca ThunderStormu e chiar naspa rau luna se poate inlocui cu o a doua Sabre..io zic ca un baba fara scut poate sa bata o sorcea o_O...

Ideia este ca un char echipat in modu asta "poate supravetiu"
fie assa, babu, sau chiar alta sorcea :P lolz

In cele din urma pararea mea personala este ca:
E foarte greu sa omori(prinzi sau sa dai in ea) cu baba, pala(nu FOH pala), druit(not elemental lolz ;P)...dar echipat adecvat nu ai cum sa fii omorat de o sorcea.

Ama si assa pur si simplu a-si bat joc de orice sorcea...Guiden rulez, Tiger pe monstri+dragonflight...

2:

"Bug'u cu dmg reduced" ...ala nu e bug ala e feature...
daca nu gresesc DR se aplica "pe rand" adica pe obiecte in parte.
Se ia dmg primit, se reduce de: storm(35%) ..restu ramas din ala redus de storm se reduce de shaft(30%) si asa mai departe...
La anceput nu credeam dar am facut niste teste pe sigle(nu am toate cele necesare pe closed ;P):
a) Barbar cu storm, shaft, string => 80% adica 75% cum se spune ca e maxim
b) Barbar cu 1.08 gaze(ber), storm(ber), shaft(ber), string.
c) WF AMA

E acuma e faza cea mai misto in varianta a) din 3-4 guiden barbaru era cam secat chiar rau de tot(trebuia rejuv).
In varianta b) nu stiu cum sa zic dar nu se antampla aproape
nimic. Catava charmuri cu faster hit recoveri + potiuni normale(SuperLifePotion)
erau suficiente pt a avea viata full^^

Chestia asta ramane de discutat.

3.
pt BillGates...akka kkt .mai vezi odata postu meu(data) si dupa
aia amintesteti dala lansarii LOD'ului si dupa aia comenteaza^^
in d2c sorceaua chiar avea sanse mari sa omoare la duel un baba.
si am citit si io postul...hmm lame;( dar avand in vedere ca jucam diablo de cateva zile ala e un post chiar HAOS ;P lolz =P

Si la sfarsit am si io o intrebare:
Am auzit ca IAS'u in WW este maxim 40% si se pune numai dupa arma. IAS'u dupa obiecte mere bine cu berserc, dar in WW se pune numai viteza armei care mai mult de 40% nu se ea in considerare.

Cum e?
rr7l0 Druid
rr5l4 Hero
rr5l4 Blademaster
Prydwen =>
rr6l6 Minstrel
rr4l5 Mercenary
--------------------
acc2: 50 Animist
acc3: moa4 BB

Hi_JaCKeR is offline    Reply With Quote