Raduke io nu insist sa-tzi faci tu character, dar discutziile astea pe forum ma plictisesc sigurul lucru care m-a facut sa postez a fost ca am fost placut surprins sa observ cat de cretine pot si posturile voastre. (Am ras de m-am cracanat)
Din puctu meu de vedere nutzi fa nici un char, shi ramai la parerea ta Sorcu are ce sa caute in PVP, eu cred ca chiar nu are; da asta e, fiecare cu parerile lui. Singurul motiv pt care v-am invitat la duel: e singurul lucru care imi place in acest joc. Sa bat monshtrii nu ma satisface imi place sa crap capul cuiva. Adevarul este ca multzi mi-au crapat la randul lor capul shi mie poate pt ca erau mai bine informatzi sau poate numai pt aveau iteme mai bune.
Inca ceva nu tzi-am propus satzi faci sorca potzi satzi faci orice char, si nu tzi-am zis sa-tzi faci char am crezut ca ai, am crezut ca joci acest joc shi ca la randul tau ca shi mie itzi place sa te duelezi daca tot vorbeshti atat de dueluri. Nu shtiu daca realizezi ca fac un mare eforc ca sa scriu acest post, nu pentru ca sunt incult shi mi-e greu sa gasesc literele pe tastatura ci pentru ca ash prefera sa ma duelez cu cineva in timpu asta. Scriu numai ca sa-mi spun puctu de vedere.
Am observat ca eshti un nostalgic al D2Clasic, imi pare rau pt tine, dar eu unu cred ca expansion e mai complex, prin urmare shi mai interesant. Nu o tzin pe a mea pt ca sunt capos ci pentru ca asha e, Sorcu nu prea are ce sa faca unui barbar bine echipat vs sorc (BTW ZEme nu tre satzi faci alt barbar, sa te duci pana la stash ca satzi schimbi echipamentu e de ajuns, se considera ca in jocu asta duelurile sunt 1 vs 1, probabil ca party duelz ar fi mult mai interesante

)
Nici nu-mi vine sa cred cat am scris dar Raduke vreau sa ma intzelegi ca am intzeles ca mai inainte ai avut probleme, nu cred ca motivul pt care nu m-ai intzeles a fost multitudinea de greseli gramaticale

)
So daca poate shi joci acest joc in afara de a te considera critic de "arta" my acc is the.ancients.