Cata: Bah, Hunterilor, imi pare rau ca iar am postat pe forumul asta "marfa", dar nu am putut sa ma abtzin...
Raduke zice...ma rog zicea:
Quote:
|
Stii prea bine cand jucam noi D2 si ne chinuiam sa descifram tainele jocului, alde astia nici nu existau. Desi nu inteleg, cred ca asta ii chinuie cel mai mult si d-aia vor sa iasa in evidenta.
|
Cred ca te simtzi foarte complexaxt Raduke pe faza asta ca noi avem capacitatea de asimilare mai mare (chiar tu ai zis ca nu ai chef s te duelezi pe forum), dar lumea care shtie s-a prins de ce nu vrei tu sa te duelezi...ca sa nu zic "o dai la intors". Avand in vedere ca noi jucam de doar juma de an D2x shi ne-am apucat direct HC! Fatza de tine shi altzii care s-au apucat de 2 ani....ma rog. Crezi ca pentru noi nu a fost greu sa descifram tainele jocului (WoW ce "tare" suna), ca ne-am prins mai repede, asta e alta schema...mai ales ca inafara de Mihai (Micutzu) nu era altcineva pe HC, asha ca respect pentru el ca ne-a ajutat la inceput cu iteme...pana sa treaca pe USEast.
Rest of Hunter_Clan, promit sa nu mai postez, dar chiar nu am putut sa ma abtzin shi a trebuit sa raspund la prvocare.