Thread: Bnet Daily
View Single Post
Old 20-01-2002, 01:52   #104 (permalink)
RaDuke
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Patetic...

Da ma, nu vreau sa stau sa imi fac char sa ma bat cu voi ca mi-e frica (,) ca ma capaciti si pe urma se dovedeste ca sunteti mai cunoscatori... Ma complexeaza faptul ca tu in cateva luni ai reusit sa ajungi sa stii mai multe decat am reusit eu sa invat 2 ani... Du-te si te culca, esti obosit...

Pur si simplu "zmei" d-astia am intalnit tot timpul si nu numai la Diablo 2, la aproape toate jocurile multiplayer. Si daca acum cativa ani, dadeam replica la astfel de provocari stupide, deja m-am plictisit de treburi de-astea. Daca citesti ce am scris la "Diablo 2 R.I.P" o sa intelegi ca jocul ma cam lasa rece la ora actuala...
Cu riscul de a ma repeta, ai un comportament identic cu cel al unui copil de < 10 ani. Care te "face" si te "drege" la orice joc etc.

Se poate sa fi meser, sa fi acumulat foarte repede si foarte complet cunostiinte despre joc, sa fi un jucator "cerebral". Insa absolut evident, nu dai dovada: daca tot ce ai inteles din jocul asta e ca daca ma capacesti pe mine esti mai valabil, "pa" si "la revedere". N-ai inteles absolut nimic din joc, chit ca esti familiarizat cu ceva date tehnice, mai mult decat plebea.
Cunosc persoane care n-au habar de jocul asta, insa care au caractere ce imi pot matrasi rau caracterele mele. So what? Sunt un fatalau nu?
Faptul ca ai jucat direct HC e un lucru bun. Oricum, si eu pe bnet am jucat prima oara HC. Asta exact anul trecut pe vremea asta. Numai eu si Necromicu eram pe europa HC romani - verifica posturile de-aici din perioada aceea. Niciodata, insa nu m-am laudat cu chestia asta...
Te rog mai gandeste-te...

RaDuke is offline    Reply With Quote