View Single Post
Old 20-01-2002, 23:05   #99 (permalink)
Oby One
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Quote:
Originally posted by Andrei2B

Multzamit n-am mai ras de mult ho ho mai oby, hooo ca vine china cu 1 miliard de useri si te pica de pe contu' free pe care-l ai de la Zapp Mobile Si? Si cum aia-s mari crack/hackeri o sa ia premiul de 5 biliarde "de dolari $" ca o sa decodeze transmisiile armatei americane folosite in Vietnam Si in MASH4077...ca aceasta tehnologie (in nici un caz noua) e putin cam veche.

Si? Si in poza aia apare ca dldezi cu 8,46k + 3,76k ceea ce pe linia telefonica....dupa cate stiu io...nu ca vreau sa zic dar...E IMPOSIBIL!

in concluzie, daca nu te stiam ziceam "uite inca unu" si nu postam, da asa... iti recomand mai multa concentrare cand spui ceva, ca poate-poate spui o tampenie...
bah tu pe cuvant ma enervezi
esti varza
nu gandesti logic
defapt cred ca nu gandesti deloc
nu stiu de ce ma obosesc sa iti raspund , poate din respect ptr ceilalti useri
hai sa vedem

1."ho ho mai oby, hooo ca vine china cu 1 miliard de useri si te pica de pe contu' free pe care-l ai de la Zapp Mobile Si? "
CE ???
ce vrei tu sa zici aici "???

2."Si cum aia-s mari crack/hackeri o sa ia premiul de 5 biliarde "de dolari $"
asa si ???

3."Si in poza aia apare ca dldezi cu 8,46k + 3,76k ceea ce pe linia telefonica....dupa cate stiu io...nu ca vreau sa zic dar...E IMPOSIBIL!
"
Unde am zis eu ca e pe linie de telefon ???
Normal ca este pe mobil
Si ca sa iti dovedesc ca esti varza
o sa te rog sa te uiti iar pe imagine si sa vezi ca mai este si adio galaxy care nu l-ai vazut
Cum ai avut aceasta marre scapare
asa ai avut toate scaparile din acest topic
nu ai inteles nimic
nu ai progresat de loc
.

4."in concluzie, daca nu te stiam ziceam "uite inca unu" si nu postam, da asa... iti recomand mai multa concentrare cand spui ceva, ca poate-poate spui o tampenie...
"

In concluzie iti sugerez sa te lasi de sportul " hai sa postam dormind " cu subramura .. " Postatul la kilogram te intinereste un an " si mai bine sa te apuci de activitati inaltatoare gen
Taiatul frunzei la caini
Dormitul vorbind
SAu Cititul cartilor de la coada la cap

Oby One is offline    Reply With Quote