Thread: Seria Gothic
View Single Post
Old 31-01-2002, 01:13   #27 (permalink)
daJudge
Registered User

daJudge's Avatar

Gothic

hai ca ma suparati. chiar nu a jucat nimeni minunatia asta de joc? eu l-am luat acum aproape o saptamana si in timpul asta abia m-am putut desparti de lumea aia in care se desfasoara totul. mi se pare un joc destul de complex. si lucrat in detaliu. adica nu stiu in ce joc ati mai vazut voi sa prajesti carnea la tigaie sau sa-ti faci o sabie la fierar urmand etapele cunoscute: incalzirea otelului, lovirea cu ciocanul, cufundarea in hardaul cu apa rece si in fine ascutirea sabiei.
seamana destul de mult cu ultima 9, numai ca universul parca sa zic ca nu este la fel de mare ca acolo. si nu e la fel de viu. dar oricum, e ceva misto facut. pai cand am trecut prima data pe langa o padure, era asa de intunecata si neprimitoare incat m-a cuprins teama si nici macar nu am incercat sa ma apropii pana nu am facut rost de o arma mai calumea. nu cred ca cunoasteti sentimentul care te cuprinde in momentul in care esti la marginea padurii si vezi pe undeva la 30 m de tine o fiara uriasa in mijlocul unei haite de lupi(shadowbeast).
ca tot ajunsei aici, nu stiu in ce alt joc poti sa iei blana, ghearele, dintii, acele si coarnele de la animale pentru a le vinde in orase contra provizii, armament sau bani. iti poti dezvolta personajul cam cum doreste inima ta, fie il faci magician, fie razboinic, fie un amalgam intre cele doua clase.
e super jocul si se merita sa-l incercati. bine, cum zicea si in XPC, in primele doua ore va veti plimba aiurea pe harta, nestiind unde si ce trebuie sa faceti. dar cu timpul te obisnuiesti. MERITA!

daJudge is offline    Reply With Quote