View Single Post
Old 31-01-2002, 22:38   #68 (permalink)
Panzer
Registered User

Panzer's Avatar

Nu shtiu daca e un bug, un exploit, sau doar o chestie care se vrea implementata asha... am constatat insa ca e f putzin cunoscuta: In multiplayer, pe tura inamicului, daca intri intr-un castel de-al tau, in loc de lista castelelor tale in dreapta jos apare lista castelelor inamicului. Potzi vedea daca a facut capitol, resource silo, stuff like that. Alta chestie enervanta cu grailul la conflux e ca itzi da shi titans bolt. Asta nu mi se pare corect; potzi sa faci un erou level 1 sa bage damage cacalau (trebuie sa aiba insa destule trupe sa apuce). Cu citeva pixies puse in grupe de 1 potzi "fragezi" armata eroului care vine sa te atace inainte sa se ajunga la un siege serios. Ca sa nu mai vorbim ca a facut harta good to go (shi cele asemanatoare) de nejucat cu altceva decit conflux. Io inca nu am pierdut inca nici un joc pe good to go cu confluxul, chiar shi impotriva unor jucatori mult mai buni ca mine.

Panzer is offline    Reply With Quote