Thread: Seria Disciples
View Single Post
Old 11-02-2002, 19:32   #27 (permalink)
Viracocha
Registered User

Viracocha's Avatar

Haide fratilor, nu il joaca nimeni, ce naiba. Io am terminat prima campanie asteptand pareri pe forum
Nu am jucat Disciples 1, asa ca nu stiu ce s-a schimbat, insa graficienii de la Strategy First merita toata stima si respectul. Totul arata incredibil de bine, atat ca grafica, cat si ca idee si realizare. Jocul nu e prea complex, insa te prinde si nu iti mai da drumul. Cand am vazut prima oara cum arata un erou in ecranul de batalie mi-a picat fata, efectiv. Pacat ca jocul este prea simplificat din toate punctele de vedere. Mai intai busesti unitatile din primul rand, sperand ca intre timp unitatile inamice ranged din randul 2 nu iti fac varza propriile unitati ranged din randul 2 si cam atat. Plus cateva manevre cu wait si hold. Si o magie pe zi. Fass. A, si binenteles skillurile eroului, care in mare o mare frectie la picior de lemn, totul rezumandu-se la o goana dupa skillul leadership, plus un pathfinding dupa gust si eventual niste natural armor & stuff.
Ca sa citez un redactor de la avault, "I can’t say for certain if it’ll be a classic, but it’s definitely a contender."

Viracocha is offline    Reply With Quote