View Single Post
Old 21-02-2002, 18:04   #47 (permalink)
UNCONNECT3D
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

mrkiller -cielle rulez- de acord cu tine

cereal killer- eu am facut-o pe dessa level 35 in 4 luni (aproape4,adica 3L si 4 spatamani). Ce rost avea sa-mi mai bat capul, ca nu mai aveam ce sa omor, oricat as fi dorit

cr mephisto- nu sunt de aocrd cu tine. De exemplu eu cand joc cu calculatorul joc intr-adevar numai pe impossible pt ca altfel nu are rost sa pierd timpul, iar fara logistsics nu e nasol numai la impossible, ci si la easy si la tot ce vrei. In primul rand progresezi mult mai rapid, iar in timp distanta parcursa de tine datorita logistics este foarte mare si foarte importanta. ,,Iti faci norocul singur", adica iti sporesti cu foarte mult sansele de reusita din moment ce tu mergi foarte mult. Oricum e o chestie simpla care e greu de explicat. Cine joaca heroes bine stie la ce ma refer.

immortal- cred ca nu stii ce vorbesti. Ce ai zis tu acolo e situatia ideala pentru tyriss si situatia cea mai jalnica pt isra. Mai joaca heroes mosule.

gauss-ro -sir mullich - are o specilitate, nu neg, buna- adica ai + 2 la speed la toate unitatile. Dar in rest eroul primeste niste skill-uri umile si nefolositoare, deci se duce in cap tot avantajul tau. SI ce daca tower are unitati cu speed mici, voi nu ganditi decat in situatii ideale? Adica tu dai haste, dar asta IN CAZUL IN CARE AI O ARMATA cu care sa iti permiti sa te atingi de unitatile tower-ului mosule, pentru ca degeaba dai haste daca dupa-aia dai wait de frica sa nu pierzi tot la o retaliere.

matealblade- ai drepate, te dezvolti super rapid cu necromanii, numai ca esti foarte vulnerabil la inceput. La lupte cu monstri mai greu e cu arcasii dar asta in primele 2-3 saptamani. Dupa-aia oricum nu mai conteaza. Eu nu inteleg de ce nu poreferati eroii cu specialitate necromancy, din moment ce asta conteaza cel mai mult la necromani- cati scheleti apuci sa faci, iar din moment ce vidomina si isra ajung sa faca procente uriase la necromancy, eu cred ca alte altrenative nici nu ar mai trebui luate in seama. Ca sa nu mai zic ca vidomina si isra se dezvolta foarte bine ( ma refer la skill-uri)

Gauss-ro ---fiecare erou are o clasa - barabrian, mage, cleric, etc, deci asta insemana ca el va capata cu siguranta anumite skilluri si in acest timp lui ii va creste in special fie atacul, fie defense-ul fie power-ul etc. IAr anumiti eroi stii cu siguranata ca vor primi ceea ce vrei, iar daca nu esti sigur la un moment dat vanezi toate cladirile de pe harta de unde ai putea sa-ti iei ce skill vrei tu. Nu-i logic?

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote