|
mai adevarat nu se poate, dar iar omiti o chestie- ca sa faci erou tare trebuie sa te bati nene, armata se duce si o pierzi in timp, iar la sfarsit ramai numai cu unitati puternice dar putine - de cele mai multe ori (dupa ce te intorci rupt in doua la castel si cu eroul bazat). Pe cand altul care nu a pierdut asa de multa armata si care ca numar imi este net superior dar care are un erou mai slab nu va mai avea nici o sansa in fata mea. De exemplu eu am jucat cu cineva si aveam 30 la atac defense, etc, iar celalt avea armata de 5 ori mai mare decat mine si avea 10 la toate. Eu aveam 5 dragoni aurii si 5 arhangheli, cativa copaci si restul nu mai conteaza iar celalalt avea 15 angels, 150 de arcasi, 600 de halebardieri si 150 de grifini (cam asa). Cum am inceput lupta, am atacat primul-pac implosion- au cazut toti ingerii iar celelalte unitati trageau oricum in paguba si l-am batut mar. Deci, eu, care mi-am rupt in doua ARMATA ca sa fac EROUL TARE l-am facut varza pe celalalt care a stat mai mult pe langa castel si a jucat foarte prost ( a avut si ghinion). La asta m-am referit. Deci codependenta este exact ce zici tu, iti cresti eroul dar pe spinarea armatei care se duce incet-incet. Nu-ti cresti eroul> nu-i nimic. Stai si joci in paguba, strangi armata si cand vine timpul sa te bati te bati in paguba pentru ca nu faci fata atacului/def/power/knwldg-ului adversarului. E mai importatnt sa ai erou tare cu armata slaba decat erou slab cu armata tare. Pur si simplu iti bati joc de armata celuilalt. Dar asta o stiu toti jucatorii cu experienta in heroes ce rost are sa batem campii aici!....
|