View Single Post
Old 23-02-2002, 11:29   #55 (permalink)
[Cr]Mephisto
Registered User

[Cr]Mephisto's Avatar

Unhappy Hai ca impute treaba

Hai ca sa fiu nesimtzit shi sa va contrazic pe totzi:
1-Fly shi Zyklon m-au spart cu faza ca vrajitorii rules shi ca isra nu are nici o shansa impotriva unui vrajitor dezvoltat
Aseara am jucat un heroes interesant pe echipe io cu isra shi unul din cei din echipa adversa cu solmyr(cica e unu din cei mai buni magigieni,primeshte numai spell powwer shi knowlege etc...)
avea baiatul air magic expert ....Aliatul lui i-a dat resurse din prima in ultima zi sa puna toate cladirile sa bata monshtri...

shi cand ne-am batut am pierdut 4 litcuri...deshi avea super damage la caca ala shi aveam acelashi level.de ce?
el a dat chainlightning.io expert slow.am mutat de 2 ori cu totul shi game over
2-isra sau vidovia.maestre unconected din cate shtiu io nu exista eroi cu predispozitii la skiluri(joc cu gigi_duru ca-i vine air la sigur totul e random shi daca mananci de pe jos ai toate skilurile care itzi trebuie.Isra>vidovia pt ca e warrior ba avea atack shi defense nu power shi knowllege)
Cica fortresul e cel mai laba.Ai jucat cu tazar? dai in el ca in blana.nu prea faci damage.shi daca ai tactics poate scoate din joc multe castele.
Cel mai bun castel din perspectiva unui nr egal de unitatzi pe alt nr egal e de departe Castelu(am incercat de n ori)
Confluxu nu rupe capu?Daca io shi overlord(care suntinem asta suntem mici shi proshti shi nu shtim de ce pana mea la concurile de h3 confluxul e scos ca shi dyplomatia.ca e prea prost?????)
itzi dau dreptate totushi in ce priveshte faptul ca daca eroul e bazat nu conteaza daca celalat are superioritate numerica.Am patzit-o pe pielea mea.cu 500 skeletzi am reushit performantza sa culc 5 bosketati(dendroizi) din 50 shi cand au returnat ai lui au culcat 75 skeletzi)
Isra ca shi confluxu e un erou care face ushor exp mai ales ca trebuie sa bata totul pt skeletzi.
Cica tyris bate 99% pe isra ca are tactici.Cate meciuri de multyplayer ai jucat shi nu cu comp prietene 1%????)))
devine plictisitor.mi-ar fi shi mie lene sa citesc ce am scris.
Cu prima ocazie cand vin in buc(poate vin special pt asta)va incing la un h3

[Cr]Mephisto is offline    Reply With Quote