View Single Post
Old 24-02-2002, 01:02   #56 (permalink)
Immortal
Registered User

Immortal's Avatar

parerea mea...

sunt de acord ca nu are rost...fiecare are stilul lui shi shi o dezvoltare (castel , erou ) preferata , pe care e normal sa o sustina....
SHi la faza cu predispozitia la skilluri , votez shi eu ca exista asha ceva....atat in ceea ce priveste vrajile cat shi skill-urile....
parerea mea:eroii buni ( castle , rampart ) : diplomatie , logistics , air , water , balistics.....mai greu fire , sorcery
necro prinde greu diplomatie
inferno are predispozitie la fire
shi mai sunt exemple....
asa ca degeaba va spargeti unii caramizi in piept , ca intr-o anumita privinta toti au dreptate.....conteaza prea mult shi norocul shi cum joaca fiecare , cat de bine apreciaza ce sanse are sa castige o batalie cu trupe inferioare shi cum sa o faca ( imparteli de grupe de cate o creatura shi sa foloseasca exact vrajile care trebuie intr-o batalie ) ....asa ca fiti siguri ca fiecare poate sa o ia pe temelie exact in situatia in care crede el ca nu se poate ....
Eu am zis ca Tyris o bate pe Isra la un joc fara restrictii ( respectiv diplomatie ) , chestie care nu m-i se pare normala atata vreme cat necromancerul are voie sa faca scheleti ...la fel cum necro se bazeaza pe necromantie , asa shi eroii cu leadership se bazeaza pe asta ( abilitatea de a avea creaturi de diferite aliniamente )...
Singurul lucru care ar trebui restrictionat , parerea mea , sunt combo-urile , care pot dezechilibra rau de tot un joc ...am jucat azi o harta de pe toheroes ( Giant nu shtiu cum parca ) shi eu am gasit Angelic Aliance shi Armura de dragon , iar celalalt Cornucopia , Elixir of life shi Sentinel shield-asta shtiu ca nu e combo , dar era pe harta unde eu am gasit Statue of legion )...

Stiu ca e off-topic , dar am vazut ca s-a discutat mult pe faza asta..batalia cu vampirii de pe Astrogonia ...pe backgroundul respectiv , cu scheletul ala din stanga -jos , batalia se face mult mai usor de cat scrie pe sign-postul ala......respectiv cu mult mai putini vampiri ( mai exact atatia cat sa nu cada cand da prima grupa de dragoni ) ...incercati ....ca un hint ...498(sau cati sa nu cada din prima ) , 1 , 1 astia pusi unde trebuie....

Immortal is offline    Reply With Quote