View Single Post
Old 24-02-2002, 23:21   #63 (permalink)
UNCONNECT3D
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

CUm rezolv moralul? pai cum altyfel decat cu artifacte. SI crezi ca ma mai intereseaza pe mine ce moral am atata timp cat am armata puternica ?(se presupune ca o sa am doua tipuri de unitati in plus de exemplu si scot alte doua de la necromani care sunt varza dar care daca sunt multe oricum suplimenteaza din plin orice penalitati de moral, iar asta in cazul cel mai putin probabil in care nu gasesc artifacte)
Pai eu nu am zis ca nu e echitabila necromantia cu diplomacy, din contra, chiar am scirs ca sunt la fel.
K'tav necros nu mi se pare o alegere buna ghosts dragon in locul niciunei alte unitati de ultimul nivel pentru ca sunt cei mai slabi. SI sa o obtii un ghost dragon din mai multe unitati de ultimul nivel sacrificandu-le nu se justifica in nici un fel. Mai bine am 10 balauri negri decat cativa ghost dragons.Iar problema de moral in acest caz o rezolv cu unul din numeroasele artifacte, iar daca nu o rezolv(prin absurd), tot e mai bine!
Crmephisto- corect, la stonghold nu-ti baga asemenea skill-uri fortat. Totusi si acolo la unii eroi nu se lasa calcultorul poana nu iti impune un pathfinding sau un offense.

Last edited by UNCONNECT3D; 24-02-2002 at 23:33..

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote