|
Da ce parere ai despre Dessa care e vrajitor, merge super mult, are super atack si cu care daca pui mana pe dim door sau pe fly sau town portal ai toate sansele sa castigi? de ce sa nu folosesti toate posibilitatile oferite de joc cand ele exista si au fost facute ca sa fie folosite, normal , nu?
Iar in multiplayer cu cei cu care joc, pe langa alte regului, nu folosim dim door sau fly decat in luna a 4-a, daca ajungerm pana acolo(asta din motive cunoscute-bineinteles cine ia dim door primul rupe tot). SIngura magie permisa (de deplasare) este town portal (ca sa fim cat de cat rezonabili). In plus, un vrajitor va compensa inttodeauna atacul si defense-ul prin puterea magiilor.
Iar cand vine vorba de o plansa mica nu sunt de aceeasi parere cu tine pnetru ca din punct de vedere al puterii toate clasele sunt la fel la inceput, atacul, defense-ul si celelalte fiind aproximativ la fel. Iar ca sa iti mai zic inca o parere de-a mea, totusi chiar si intr-o plansa mica o vraja data bine poate sa faca mari probleme inamicului, si nu mare este diferenta daca el are acolo un adavanced offense cand nu are cum sa ajunga la tine pentru ca tu i-ai dat slow pe toate unitatile.
Nu stiu de ce crezi tu ca magic mirror e nemaipomenita, sau sorrow sau waterwalk. In primul rand chiar nu se pune problema sa dau magic mirror pe unitatile mele atunci cand joc cu un vrajiotor, pentru ca e clar ca inamicul meu (care nu e vrajitor) nu are ce sa-mi faca cu magiile lui distructive. Waterwalk e buna doar in plansi cu apa iar eu si cei cu care jucam nu jucam niciodata cu apa pentru ca peirdem prea multe chestii pentru o amarata de apa in care peirzi timp si nu gasesti nimic. Si decat sa dau sorrow mai bine ii dau un slow, iar in alte cazuri un clone sau cu totul altceva mai puternic. Parerea mea este ca magiile astea de care ai zis tu sunt exact pentru warriors, si in nici un caz pt un vrajitor. SI oricum, in functie de cum e plansa, un vrajitor daca are noroc apuca sa faca un atac dar mai ales un defense foarte mare (daca vanezi anumite cladiri), iar datoritra mobilitatii mari pe care i-o asigura vrajile poate sa zboare in sictir peste un ditamai luptatorul si sa-si bata joc de el, trecand pe la toate cladirile si depasindu-l foarte mult chiar si la atack si defense. Ca sa nu mai zic ca un jucator cu experienta il tine tot timpul in sah pe un juctor care joaca cu un erou incapabil de vraji de deplasare tari. In plus, fiind vrajitor si avand multa magie, te deplasezi prin toata plansa si cu ajutorul diplomacy iti faci ditamai armata. Deci eu zic ca per total vrajitorii sunt net superiori barbarilor din foarte multe motive, unele enumerate mai sus.
Si cand vrajitorul merge enorm de mult (ex dessa) si beneficioaza de cele mai tari skill-uri si de ultima unitate din a doua saptamana, atunci prea multe nu mai are nimeni ce sa faca.
|