|
Bai ktulu, eu nu stiu cat heroes joci tu, dar intr-o plansa exista mai mult de un castel, multe artifacte pe plansa si o gramada de dragon utopia. Daca tu zici ca eu sunt dependent de mage guild-ul din castel afla ca rareori il construiesc pana la ultimul nivel. In plus, poate aveai ochii inchisi cand citeai da nu intelegi ca un vrajitor poate sa aiba in final atac si defense mai mare decat un barbar???????? NU INTELEGI CA UN VRAJITOR SE DEPLASEAZA INTR-O ZI CAT SE DEPLASEAZA UN BARBAR IN 2 SAPTAMANI??? Ce tot o trageti cu warriori vostri??? Armatele si atactul, defense-ul etc cele mai mari apartin in final celui ce a explorat cel mai mult din plansa. Deci e clar ca un wariuor nu are cum sa se puna la faza asta cu un vrajitor. SI nu-mi mai spuneti mie de implosion. Bineinteles ca la armate mari implosion este mai prost decat un slow. Dar nu uitati ce poate sa faca un vrajitor cu magiile pasive, cum ar fi sacrifice, ressurect, clone etc etc. Si nu uitati ca cei care joaca cu eroii sunt pana la urma oameni care gandesc si care in final sunt influentati in mare masura de noroc si de cum e facuta plansa.
CrMephisto- de ce nu e inclus dessa? Este battle mage sau nu? Deci este varjitor? Este un vrajitor care merge super mult, are atac si defense super mari si invata cele mai tari skill-uri? Este, deci dati-mi si mie exemplu de cel mai tare warrior din joc va rog.
|