|
eu zic ca norocul si-l face singur orice jucator bun. Dar daca totusi ghinionul e prea mare doar atunci poate fi vorba de noroc. Oricum vad ca tot nu poate sa-mi zica nimeni nimic referitor la chestia urmatoare: un vrajitor are sanse f mari sa acumuleze atac si defense mai mari decat un warrior. De ce? Pentru ca cu un vrajitor nu joci ca moldoveanul, sa fie clar.
In plus, Crmpehisto ca sa-ti dovedesc ca nu stii ce vorbesti, joaca cu dessa si o sa vezi ca ii creste in principal atacul si knowledge-ul, si nu atacul si defense-ul, pentru ca acesta este pattern-ul dupa care se dezvolta eroul. Iar chestia asta e valabila pt fiecare clasa de eroi si subdiviziune de eroi in parte, fiecare avand un parcurs al skill-urilor si al abilitatilor prestabilit de catre cei care au creeat jocul (bineinteles nu la intamplare sau dupa preferintele programatorilor ci in functie de numele si clasa din care face parte eroul). Dim door sau fly sunt inevitabile pe orice harta, deci nu ma bazez pe nici un noroc. Cel mult poate fi vorba de un noroc referitor la cat de repede gasesc dim door-ul, si nu referitor la probabilitatea de gasire. Degeaba gasesti tu dim door cu molodva, pentru ca o sa-l folosesti de 3 ori si o sa ramai blocat daca nu esti atent sau daca(si aici chiar conteaza) ai ghinion. Asa ca...... mai gandeste-te. EU joc de 3 ani heroes si joc in special in multiplayer, deci, totusi, nu vorbesc prostii.
|