View Single Post
Old 10-06-2002, 00:50   #45 (permalink)
GunX
Registered User

ce naiba mai copii, ce am vorbit noi !

Quote:
ok, il facem deasupra tuturor, dar cu doua conditii :

prima se stie deja, insa o subliniez, atentie la warez & stuff, sa fie shareware say freeware, ca altfel nu e voie, sa nu ne trezim cu linkuri la softuri pirat....

si a doua, pastrati caracterul unui thread cu caracter de anunt, adica nu-l transformati in mirc cu fraze gen "beton, merci, super, io prefer varianta veche" etc, adica cand il citim cu placere sa il gasim util si nu sa ne plictisim de discutii deplasate pe marginea linkurilor....asta nu inseamna ca nu e permis "linkul doi nu merge" sau "vedeti ca aia crapa pe winxp"
eu vorbesc eu aud.... ala nu ii merge desi a bagat nu stiu ce crack (crack, adica warez, adica ceva intolerabil p'aici, adica cititi regulamentul si cautati-va pe lista de avertismente), ala intreaba cam ce sa foloseasca si el ca i-ar trebui nu stiu ce, lu' ala ii pare interesant, poate il downloadeaza si el la noapte, unu intreaba cu ce se mananca, altul se bucura in legea lui....

ce naiba e site de announcement si cateva detalii. va place ceva, aveti intrebari, puneti topic separat si discutam/discutati acolo orice aspect. intrii ca omu sa mai vezi un link si dai de discutia unora despre nu stiu ce necesitati sau probleme ! exista PM-uri, mailuri pentru asta !!

a trebuit sa stau sa dau delete la posturi la greu, cum a facut si mike acu' ceva timp. inca o abatere din asta, discutii gen "auzi, stii la ce m-am gandit" si "un serial pentru versiunea noua nu aveti ?" si o sa ne obligati sa-l inchidem, e neplacut sa faci pe politistu pe aici si unii sa nu inteleaga de vorba buna ! trebe sa ma citez pe fiecare pagina noua sa vada toti ce dorim de la ei ?

daca vreti sa avem threadul asta, tineti-l curat !

GunX is offline    Reply With Quote