|
desi orice mare razboi s-a sfarsit, orice tara cu ceva bani face cercetare, de acord?, iar rezultatele acelor cercetari nu vor fi date publicului decat daca acelei tari ii va fi cu MULT mai avantajos asa, dar in rest se tine secret.
Eu unul cred ca exista multe mari descoperiri care nu sunt facute publice de anumiti incoronati, dar poate aceasta idee e coltzul meu de paranoia. Desi exista institute private si publice de cercetare, daca acestea fac cu adevarat o descoperire, statul are dreptul sa-i puna sechestru ca secret de stat.
Eu cred ca atunci cand ai-ul va fi cu adevarat descoperit acesta va avea ca prima aplicatie vizibila una militara, iar daca sechestrul initial va reusi atunci cred cu adevarat ca un dezastru global este predictibil...dar nu cred intr-unul total. Insa, daca acel sechestru nu va fi facut tind sa cred ca nu va exista nici un dezastru, pentru ca cercetarile vor fi publice si tot romanu' isi va da cat de cat cu parerea, dar avansurile vor fi mai lente.
Am votat DA, cred ca genul acesta de cercetare va fi facuta in secret si va duce la un dezastru la nivel global, dar nu de o magnitudine uriasa, nu cred ca ai-urile vor eradica omenirea.
PS: cred ca ai-ul va fi descoperit de japonezi