Am jucat BF 1942 o zi si o noapte, pe servere de afara, cu ping mai chinuit, dar deh. Am gasit un server suedez cu ping 60-70, super misto...
Impresii ? Pentru un simplu demo, jocul ruleaza onorabil... cere ceva de la sistem ce-i drept, insa pe un procesor 700+ si 256 ram plus un video card de 32, e ok. Legatura de net s-ar putea sa fie o problema, nu stiu exact cat vrea, si cum... am observat ca daoc-istii nu aveau nici o problema cand erau spike-uri de lag, si mie imi cadea, deci e un pic pretentios si la capitolul asta... se poate ca unele probleme sa se remedieze in versiunea full.
Gameplay-ul este complet, in sensul ca este primul team-based fps care m-a motivat asa de tare

Ideea cu spawn-ul delayed nu este a lor, insa este binevenita, mai ales ca poti sa iti alegi locul de spawn in functie de ariile dominate de team-ul tau. Clasele ar mai putea fi tweakuite, pentru ca medicul de exemplu este overpowered, pe cand inginerul este un varzache...
Pe serverul suedez chiar jucau unii dintr-un clan, si jocul lor lasa sa se vada strategie si pricepere... invaluire, om trimis la momeala, etc...
Din pacate, cere un minim de inteligenta din partea jucatorului, si de aceea nu va deveni un concurent serios pentru Counter-Strike... prevad totusi o comunitate puternica, la momentul actual existand sute si sute de servere, cu mii de jucatori.
un server pe metropolitan ar fi binevenit.