View Single Post
Old 20-10-2002, 17:57   #214 (permalink)
sradu
Registered User

Inca un film de care n-am auzit, dar uite ca tocmai mi-ai facut cadou 2 comedii, drept care zic mersi, ca nu numai la tine, dar cam peste tot comedia e pe duca.
Cit despre scara de valori, e destul de greu sa pui filmele pe aceste trepte. Sint filme pe care le tii minte pentru ca sint ATIT DE PROASTE!!! apoi sint multe care pur si simplu le vezi si le uiti imediat, filme dupa care nu-ti pare rau c-ai dat banu, si atit, filme care iti plac mult, foarte mult, dar pe care, ciudat, desi le ai acasa bine pastrate pe caseta, dvd sau cd, nu te mai uiti la ele, si mai sint unele filme care desi n-au fost capodopere, de cite ori apuci sa le vezi nu te mai poti opri si te uiti pina al sfirsit, chit ca e a 15-a oara. Pentru mine un astfel de film e, de exemplu Conspiracy Theory ... probabil ca ar trebui sa-i dau 10, dar n-o fac, ramine fara nota si eu ramin cu placerea de a-l revedea de cite ori se iveste ocazia...
Ca tot discutam de filme... acum vreo 2 ani mi-am luat video si am inceput sa-mi trag filmele de pe la HBO pe casete, si eram foarte pretios , trageam numai filme de la nota 9 in sus. Ei bine, in timp standardul a scazut, pentru ca adevarul e ca imi plac foarte multe filme, chiar daca multe n-or sa faca decit sa adune praful pe casete si revazind deunazi "Secretul din Santa Vittoria" mi-am dat seama ca nu se mai fac filme ca pe vremuri... intr-o buna zi o sa suflu praful de pe casete si o sa redescopar o groaza de frumuseti de mult apuse... Na ca mi s-au umezit si ochii!

sradu is offline    Reply With Quote