View Single Post
Old 09-01-2003, 13:53   #4 (permalink)
hillfinger
Registered User

Exclamation Super ofticat pe PhoeNix

Tipul asta e cel mai nesimtit om cu care am avut de-a face pe net pana acum. Sa va spun:
Pun si eu ca tot omul un anunt pe net ca vreu sa vand niste paduri de sticla facute de un sticlar profesionist care e coleg cu taicamiu. Pana acum toate bune si frumoase intru dupa zece minute si vad ca in asa putin timp s-au uitat 23 de persoane la anuntul meu, in comparatie cu altele la care au intrat in jur de 4-5 persoane. Stau si ma gandesc ca voi avea succes cu siteul asta si ca-mi voi vinde si eu marfa. Intru a doua zi pe mesajul pus de mine intrebandu-ma de ce in zece minute s-a uitat atata lume la el si in 24 de ore nu m-a sunat nimeni. Pai cum .... sa ma sune cineva cand vine un fraier ca PhoeNix si posteza reply ca nu stie cine e hillfinger(asta's yo) si ca daca vrea cineva sa cumpere paduri de sticla sa vorbeasca cu el. Sti el nu-si pune anunt ca vrea sa vanda si el paduri dar se baga peste al meu sa-mi ia mie toti clientii. Si le baga vrajeli in cap ca e super marfa lui care defapt nu e deloc diferita de a mea dar nu le spune ca el vinde un pad cu 30$ in comparatie cu mine care-l vand cu 150000 Lei. Apropo m-a sunat pe mobil si m-a luat la interogatoriu ca cine sunt eu si de ce vind paduri, ca si cum el ar detine monopolul de vandut paduri in Bucuresti. Asta mi-a pus capac si din cauza asta nu am putut sa ma abtin sa nu vi-l reclam.

hillfinger is offline    Reply With Quote