View Single Post
Old 16-01-2003, 09:39   #15 (permalink)
Mr. Grumpy
Registered User

Mr. Grumpy's Avatar

Angry

Quote:
Originally posted by ovidius
Ce la fix am vazut thread-ul asta acumm. Sa va zic.
Bey, ieri m-am tuns. Fii pe faza.
Intru in frizerie. Ma asez. Ma intreaba cum vreau, II EXPLIC!. Tare, si inteligibil: luati, va rog PUTIN din fata, mai mult din parti, dar nu prea mult, ca sa nu dea rau cu parul lung din fata.
Bey, aveam intr-adevar parul mare, si nu putea sa ia prea putin din el. Dar tanti ori a inteles ca vreau sa LASE putin in fata, si sa ma cheleasca in parti, ori era idioata. cert este ca de la prima foarfeca mi-a semnat condamnarea. M-a tuns de doi centimetri.
Ma intreb, ca boul: oare daca tot te tunde cum vrea, la ce naiba te mai intreaba pe tine cum ti-ai dori sa fii tuns.
Si acum intrebare: voi ce ati face intr-o situatie similara? Pentru ca, vezi, inca de la prima foarfeca mi l-a stricat. Evident ca am vazut, dar n-am mai zis nimic. Ce mai era sa zic?
Oricum, a fost o experienta inedita, pentru ca la mine in cartier m-am tuns de MULTE ori, dar absolut NICIODATA n-am fost tuns prost. Sunt numai meserashi acolo. Pe tanti care m-a tuns ieri n-am vazut-o niciodata, pana atunci. Si nici n-o s-o mai vad...
Aceeasi drama. Exista vreo frizerie selecta, de incredere in Bucuresti?

Mr. Grumpy is offline    Reply With Quote