View Single Post
Old 04-02-2003, 01:21   #18 (permalink)
BlkHrt
Evanescent

BlkHrt's Avatar

lost cause, am vazut si eu problema pe un gf2mx. nu se intelege nimic. probabil ca jocul foloseste in mod normal ceva tehnica noua (pixel shader?) pentru efect, zic si eu, nu ma pricep...
in readme zice ca efectul de thermal nu e definitivat pentru geforce2 si cum placa ta e in esenta ei un gf2, se explica problema. don't worry tho, oamenii au zis ca in versiunea finala va exista un thermal vision corect si pentru gf2/4mx.

a reusit careva sa faca misiunea total silentios? eu nu pot, trebuie sa impusc un om si dau alarma de 2 ori, pare scriptata treaba. filmul actiunii : intru in sectie, ma bag in camera cu primul paznic, sting lumina, il izbesc pe la spate... ma bag in camera cu mortii, il izbesc si pe ala pe la spate, trag in camera de luat vederi, identific agentii, ies, urc pe scari, cand deschid usa se declanseaza intotdeauna o alarma cum ca a gasit unu' un cadavru. eu le ascund binisor zic eu, nu inteleg, dar cred ca stiu cine le gaseste, insa nu vad ce-as putea sa-i fac... ma rog...

notes : spagatul e intr-adevar de efect, la fel si trasul in timp ce stai agatat intr-o mana de o teava din tavan, dar in misiunea asta nu vad utilitatea acestor actiuni. it's fun tho
Cablul optic e si el bestial, imi place sa ma holbez cu el pe sub usi. Efectiv jocul te face sa te simti ca un agent secret uber-ciumec, e un sentiment foarte misto.
Cred ca am si eu o problema hw : nightvisionul e monocrom. e normal? nu cred, am vazut ca la altii e verde

In concluzie deomo-ul rulz, abia astept finalul...

BlkHrt is online now    Reply With Quote