View Single Post
Old 06-02-2003, 23:03   #16 (permalink)
Bossman
Tech support

Bossman's Avatar

Iata si primele mele impresii despre joc:

Grafica : de nota 100. N-ati vazut in viata voastra asa ceva, mai ales la un RTS (exclus cele in spatiu) ... explozii, proiectile, redarea apei, urme de senile pe nisip, teren destructibil, si multe altele ... intr-un cuvant : SUPERBA. Iar cand joc cu ochelarii 3D in mod Stereo ... ce mai, o adevarata incantare.

De asemenea, la fiecare misiune exista unul sau mai multe in-game movies, care sunt redate cu ajutorul engine-ului jocului, si care contribuie mult la atmosfera ... se pare ca baietii de la Westwood au dezvoltat un engine foarte capabil, dat fiind faptul ca cel folosit la Generals este o varianta puternic modificata a celului din C&C Renegade (engine-ul Sage).

Sound : nu e ceva extraordinar, insa e la locul lui .. muzica aleasa bine, sound-urile din joc si ele foarte bune ... intr-un cuvant : Nice.

Gameplay : la prima vedere, pare foarte promitator ... unitatile capata experienta, iar tu ca general poti sa avansezi in rang, acumuland si tu experienta de-a lungul bataliilor ... iar odata cu aceasta avansare, poti sa alegi dintr-o panoplie de abilitati sau unitati speciale : tancuri avansate, paradrop-uri, spy drone-uri, sniper-i, bombardamente aeriene si multe altele ...

O idee interesanta este cea cu resursele din joc ... acum nu vom mai sta sa minam ca dementii dupa minerale sau tiberiu, ci vom vana niste supply stocks-uri, aplasate in puncte strategice ... eu am jucat niste misiuni cu americanii, iar ei colecteaza aceste supply-uri (care de fapt sunt banii din joc) cu ajutorul elicopterelor, care sunt vulnerabile in fata unitatilor anti-aeriene, si astfel vom vedea lupte inversunate ptr obtinerea a cat mai multor supply-uri ...

Cerinte hardware : e, aici e buba ... jocul e foarte pretentios in ceea ce priveste hardware-ul ... eu va recomand cu caldura 256 RAM (preferabil 512) + un procesor de minim 1.2Ghz ... si o placa video decenta ... bineinteles ca se pot scoate si din detalii, insa se pierde oarecum din farmecul jocului ...

Last edited by Bossman; 07-02-2003 at 00:07..

Bossman is offline    Reply With Quote