View Single Post
Old 06-03-2003, 03:42   #1002 (permalink)
unq_flipmo
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Die another day 3

Filme ca asta n-ar trebui sa apara nici pe caseta video...unul dintre cele mai trase de par filme. Si astea ma oftica cel mai rau. Ma oftica...imi lasa un gust amar mai bine zis. Cand ma gandesc ca majoritatea gusta acest gen...Bleah. Faze de un irealism incredibil...Seria James Bond...oare o sa mai mulga mult vaca asta ? :grr: Filmele din seria originala aveau un farmec aparte (era parca o poveste mai credibila, un grad de imersiune mai ridicat, trucurile astea de doi lei erau inlocuite cu un scenariu mai solid si cu actori parca mai...credibili). Asta (si ultimele din serie) sunt penibile. Ajunge...ca-mi creste tensiunea.

PS: singurele lucruri care mi-au bucurat ochiu' e Ciocolatica (Halle Berry) si...mai era ceva dar am uitat. M-a marcat filmu' domne, ce sa mai...

Later edited dupa citirea intregului thread:

Am observat ca intr-adevar a fost perceput nefavorabil, nota medie fiind 4. De asemenea Assassin vad ca repeti de fiecare data cand ai ocazia ca Halle Berry e urata cu spume. Duda, aprecierile astea estetice sunt pur subiective...unui prieten Herzigova* i se pare muma padurii (n-ar rasplati-o nici cu 10000 ). Lui iqzero am inteles ca ii place Nadine la nebunie...deci curiozitati la tot pasul.
Ar mai fi faza conform careia primele filme din serie ar fi...childish...am zis, au calitati si defecte. Dar ce defecte vezi tu care sa echivaleze cu...chestiile astea din zilele noastre nu stiu. + ca au trecut ceva ani...
PS2: mi-am amintit care era al doilea lucru, Jaguarul. Fuck, i-ar imi amintesc cat de tras de par e filmul...ma mir ca lasa urme-n zapada.
Believe it or NOT©

Last edited by unq_flipmo; 06-03-2003 at 05:39.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote