View Single Post
Old 09-03-2003, 20:14   #1022 (permalink)
Xiboy
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Eu zic ca e bine sa ai si HBO , oricum e mai ieftin decat sa iti iei DVD uri de fiecare data , dupa parerea mai intai tre` sa vezi un film de minim 3 ori ca sa fii intru totul convins ca-l vrei pe DVD (but what do i know?). Apoi DivX sunt ieftine , dar le lipseste calitatea (un pic) si ele trebuie vizionate la monitor , oricat de mare l-ai avea (monitorul) , tot nu e acelasi lucru. HBO in primul rand se poate obitne ieftin de tot (calitatea e mai mica) dar un decodor de 50 k merita zic eu. Apoi sunt unele filme la care imi place sa stau sa ma uit de n ori , nu pot sta in fata monitorului 5 ore - 8 ore sa le vad , s-ar putea sa capat cancer la ochi

Si oricum filmele de pe HBO nu sunt chiar de 3 ani , eu as zice de 1 1/2 maxim 2 ani , oricum e mai bine decat sa asteptam 4 ani dupa ele la celelalte posturi de televiziune. E drept ca dau si filme adevarate mai vechi care au fost facute inainte sa intre ei in emisie. Chiar daca sunt multe filme rare pe care nu le dau , si pe care eu le caut dupa parerea mea HBOul e bun sa-l ai la casa , normal ca isi mai ia omul si un DVD/DivX odata pe saptamana (minim ).

Xiboy is offline    Reply With Quote