| A Beautiful Mind - 9/10. Nu prea am ce sa comentez la film, trebuie vazut. Probabil m-au influentat si conditiile de vizionare, altfel i-as fi dat 10. THUNDER, nu m-am erijat in aparator al lui Assassin. Asta in primul rind. In al doilea rind, nu cred ca eu te-am jignit, dimpotriva. Eu mi-am spus parerea despre un film, in timp ce tu ai sarit la mine ("subtil"). Daca ai fi comentat doar filmul, nu aveam nimic cu tine, poti sa spui ca e cel mai tare, cel mai mare, cel mai bun s.a.m.d., e dreptul tau. Insa atunci cind categorisesti persoane ca fiind limitate doar pentru ca "indraznesc" sa fie de alta parere decit tine, mi se pare ca iesi din sfera criticii de film si intri in nesimtire. Poti sa spui ca filmul e bun sau execrabil, dar e de prost gust sa spui ca cel care l-a vizionat e fraier pentru ca nu vede ceea ce ai vazut tu.
In plus, nu cred ca cei care vor sa vizioneze un film se vor razgindi doar pentru ca tu sau eu le-am spus ca e slabutz.
Cit despre lipsa de bun simt... cred ca ar trebui sa te uiti mai des in oglinda. Obrazul gros™
__________________ Fear the rabbit.
Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan.
And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! |