|
THUNDER, pana la capitolu' Franka Potente, pot sa zic ca ne-am aflat in relatii amicale. De asemenea, pot spune ca nu te-am jignit niciodata, chiar daca poa' mi-ai dat motiv.
Revenind, era de bun-simt sa argumentezi pertinent impotriva parerea mea ca Lola Rennt nu este un film extraordinar, ca rolu' Lolei nu necesita cine stie ce talent. Cand colo, din perspectiva superioara a unuia care locuieste in Capitala fata de un (temporar) provincial (n-am inteles totusi ce relevanta avea acest aspect in cadru' discutiei respective), ai sarit de fund in sus jignindu-ma si "argumentand" ca zeita visurilor tale e meseriasa din cauza melodiilor din coloana sonora a filmului, de parca topicu' de fata se numeste "Movies Soundtracks" ori "Ce melodie din filme v-a placut cel mai mult?" sau ca nu suntem pe Stonhenge, ci pe Muzica.
Privind capitolu' cu Einstein, da, am furat-o. Nu imi este rusine si nu am ascuns niciodata lucru' asta, ba dimpotriva. Daca doresti amanunte, il poti intreba si pe Einstein, cu care ma inteleg la fel de bine ca si inainte de capitolu' Quake, un alt exemplu in aceasta privinta fiind chiar Vaipa. Si din cate imi aduc aminte, ultima si singura data cand am jucat noi Quake cam ti-ai luat-o. Cu toate astea, nu m-am apucat sa ma laud, desi daca as fi facut-o nu ar fi fost un lucru chiar atat de lipsit de bun-simt cum e in cazu' tau in care "te lauzi" cu ce au facut altii.
In continuare vad ca ma jignesti, uitand ca nici acu' nu mi-ai demonstrat marele talent actoricesc al Frankai si valoarea extraordinara a filmului pe care, in nemernicia mea™, am diminuat-o la modu' barbar.
Iti urez sa te mai maturizezi, sa accepti ca altii pot avea opinii diferite fata de ale tale, opinii ce se pot dovedi a fi chiar contrare si, mai ales, justificate.
burvi, crezi prost. Tu ai fost si vei ramane intotdeauna favoritu' meu la acest capitol. Ai reusit sa ma convingi chiar si pe mine ca esti special.
Sa o facem pe Franka Potenta©