|
In primul rand are buguri, iar cele rezolvate de patch nu sunt cele mai nasoale, eu nici nu le-am intalnit. In schimb am patit altele: am anulat un amical in ziua in care avea loc si meciul tot a avut loc, dupa care mi-a iesit din joc; am salvat si am iesit si cand am incarcat din nou ultimul joc nu fusese de fapt salvat, a trebuit sa il joc din nou si colac peste pupaza cartonasele care s-au dat in respectivul meci le-a tinut minte. Sau la un moment dat m-a anuntat ca am fost eliminat din Liga Campionilor desi mai erau o groaza de meciuri de disputat si oricum eram pe locul 2 in grupa, deci ma calificam.
O chestie care nu e bug dar ma omoara este lungimea perioadei in care calculeaza alte rezultate, cel putin pe calculatorul meu e ingrozitoare. Nici aprecierile jucatorilor nu mi se par toate juste, dar poti trece peste asta, sunt suficient de apropiate. Meciul 2D e bine facut, jucatorii fac exact ce le-ai zis si are multe tipuri de faze, nu doar cateva.
Per ansamblu este jucabil si te prinde dar te si streseaza cu o multime de lucruri aiurea.
|