View Single Post
Old 03-04-2003, 10:36   #40 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

Ca rasufla unii usurati sau nu...nu asta e problema! problema este ca eu si MIRcea incercam pe cat posibil sa eliminam orice sursa de indoiala privind moralitatea celor care ne calca pragul la publicitate! Inca nu sintem un site specializat in vanzari insa tocmai datorita acestui fapt ar trebui sa nu avem asemenea indivizi printre noi!
Tocmai l-am sunat pe DAN666 si chiar l-am rugat ca sa posteze aici cursul evenimentelor,asta pentru a stii si altii ce si cum trebuie facut in astfel de cazuri!

Ca drept dovada atasez un fragment din PMul lui DAN666 catre mine: "Si mersi pentru interes si promptitudine,nu ma asteptam la o reactie chiar asa de rapida, da io zic ca e normal - ma refer la aceasta comunitate - daca nici de aici nu poti sa cumperi relativ in siguranta,atunci de unde?"

Asa ca privitor la existentza acestei rubrici (CONDICA DE RECLAMATII) cat si utilitatea ei ,depinde numai de voi stimati useri sa o facem si utila!

Bafta tuturor la cumparaturi si atentie...verificati userul inainte de a perfecta o afacere...uneori 1-2-3 $ in plus la factura telefonica scad sansele unor astfel de indivizi de a se bucura de banii vostri!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote