|
xts,pai cand ai facut tranzactia?!e actualå?
individu mi-a dat un mail azi cum ca imi trimite banu sau placa,ca nu vrea politia implicata,ca tel e al unuia de 13 ani.. asta dupa ce au inceput sa se miste rotile-politia Arad avea deja azi actiunea in cauza in tematica pentrru azi - probabil ca telefonul chiar e al altuia,mai mic probabil ca pe colet era un scris de imberb (au trimis pana si fax cu scrisul ptr expertiza olografica,da asta nu stiu daca e posibil in cazuri comune,eu din fericire il cunosc pe comandantul politiei de aici) Cå cicå nu vrea implicarea politiei ca osa ajunga la åla de 13 ani.Pai?!cu atat mai bine,la primu damf,o sa ii cada chilotsii si o sa ii trimita la surså.
Deci:dupa mailu primit am fost la politie,au dat tel la Arad si au amanat actiunea ptr inca doua zile,timp in care trebuie sa primesc colet-aici iar e ceva curios:au insistat sa primesc placa mai degraba.Care sa fie motivul?legi,ceva?
ma rog... asteptam inca doua zile,da dupa cum aud la postul de mai sus,alu xts,pute råu. Probabil ca e o senzatie dulce sa mai tragi de timp ,fara probleme,inca vreo 2 zile..
bre george,ca sigur citesti aci,cunosti diferenta intre penal si contraventional? doar am zis ca o sa te coste cu mult mai mult decat face...