|
OMG !! Arata... realist. Imi placeee. Au mers pe aceeasi idee ca si in original, adica o grafica foarte... naturala, nu stiu cum sa-i spun. Lipseste tot acel glitz din jocuri ca Doom3, care te face, in ciuda graficii superbe, sa-ti dai seama de la 10 metri ca e doar un joc. Ca sa intelegeti ce vreau sa spun, comparati CS cu SOF2 sau Global Ops, sau BF1942. Desi CS e bazat pe un engine vechi de 5 ani, cand vine vorba senzatia de "realitate", eu zic ca e mult peste celelalte 3. Cele mai demetiale modele de arme din vreun joc de pe planeta asta sunt cele pentru CS (cele custom, evident). Engine-ul HL imi da un feeling aparte, si din ce vad in pozele astea HL2 va fi la fel si sunt superentuziasmat.
In alta ordine de idei, pana alaltaieri traiam cu impresia ca Valve sunt o adunatura de nesimtiti care au nimerit un joc bun si de atunci traiesc doar pe seama lui si pe munca altora (vezi achizitia CS & DOD). In plus, faptul ca CS1.6 e in beta de milioane de ani si aia inca n-au reusit sa repare unele bug-uri imi maximizau dispretul pentru aceasta companie.
Dar vai, ce surpriza. Intre timp oamenii lucrau de zor la HL2, si de aceea n-aveau destul timp pentru alte lucruri. Si jocul se anunta belea. Imi cer scuze oficial fata de Valve. Jos palaria. Sa vina 30 septembrie!!
|