| asa cum stiti in flamboaie sunt si de astia care arunca tiribomba la inceput, fac niste spume si apoi dispar in eter. agentii provocatori, care nu au ce face si se cearta cu o societate de telefonie obscura care cere 20 euro!!! pe luna, mama cita nesimtire, o gramada de bani...nu e mai bine la sat? dii, flamboy, diiiii!
mey, coltzalb sau montblanche, tata, fa-te advocat...stii, multi oameni au o lume interioara, a lor, dar unii chiar nu mai pot iesi din ea, oricite pastile ar lua. eu zic ca tu ai un fix, nene, si asta cere tratament. ai pus pe cel putin 3 forumuri aceleasi mesaje, aceleasi threaduri. tu nu ai ce face cu timpul tau? pai normal sa platesti 20 eu pe dial up, daca tu doar spume faci, ca marea. netul mai are si alte aplicatii. am impresia ca exista o comparatie intre genul tau si procesomani, babe care dau totul in judecata, de la pisica vecinului pina la primarie. sincer, in viata mai trebuie sa ai si alte preocupari.
e jalnic sa iti faci webpage doar ca sa ne arati ce tare ai fost in "flamboaie" tu. esti de compatimit, deocamdata.
esti cumva din rep moldova? ca nu prea inteleg denumirile tale metafilozofice si extralingvistice: flamboi si Textaifasul (pt mirc!!!). asa ca am ras lol la ele. dar char tu cum traduci lol? rad, rid, rad, sau cum?
hai, acum da-mi si tu un flame.
Last edited by DXN; 01-05-2003 at 11:11.
|