View Single Post
Old 07-05-2003, 15:51   #19
GeX

GeX's Avatar

Si eu sunt de aceeasi parere cu Mir.
Numai teoretic "ansamblarea" unui calculator este simpla. De fapt, multi stim foarte bine ca nu este chiar asa, existand foarte multe "variabile".
Dupa ce vor citi cele scrise, unii vor intelege superficial anumite probleme. Or eu zic ca este mai greu sa convingi pe cineva ca "nu e asa" decat sa-i explici corect si complet o problema, pe "curat".
Daca cineva nu este in stare sa inteleaga o astfel de expunere, eu consider ca nu are inca nivelul necesar, de unde ar rezulta doua posibilitati: ori sa mai invete, ori sa-i lase pe altii.
Apropos de asta, eu personal as propune o chestie: sa "existe carnet de calculator" asa cum este "carnet de sofer"... Oricum, imi dau seama ca exista fenomenul de a incerca a se invata lucrul cu calculatorul fara existenta unei baze de cunostinte, ceeace conduce la tot felul de aberatii.

Concluzie: daca tot ai facut atata munca, dupa fiecare problema descrisa sa existe un link "detalii" catre o pagina cu informatii complete, tehnice, intelegi...
Apoi, atentie la exceptii sau situatii speciale... ca astea ne omoara

Numai de bine!

PS
Nu mai comentez transcrierea termenilor luati din engleza... Dar dupa punct se lasa spatiu!!! Deschide orice carte sau ziar...

Last edited by GeX; 07-05-2003 at 16:14.

GeX is offline    Reply With Quote