View Single Post
Old 09-05-2003, 14:48   #54 (permalink)
vir2000
Registered User

Un 'ignore' nu merita sa intorci si obrazul celalalt.
Merita totusi (acum ca sunt ignorat, as zice chiar ignorant ... ) sa subliniez ca nu am postat nimic care ar fi putea merita un asemenea tratament, iar daca mister muntealb (Persoana cu aceasta porecla) ar baga in seama numai anumite posturi, ar trebui sa publice un regulament pentru cei ce doresc sa intre in conversatie cu el. Din cate am inteles eu, ar suna cam asa:
'reguli pentru cei ce posteaza pe topicurile coordonate de muntealb (Persoana cu aceasta porecla)'
1 - Nu postati aici decat daca reusiti sa scrieti minim 20 de randuri format A4, ABSOLUT corect gramatical, cu evitarea folosirii termenilor straini limbii romane pe cat posibil (sau TEMEINIC documentata in caz contrar)
2 - Nu contraziceti fara argumente (devastatoare) mesajul meu initial
3 - Laudele sunt binevenite (neignorabile)
4 - Criticile sunt pasibile de ignorarea userului
5 - Mesajele extrem de lungi sunt premiate cu replici pe masura (chiar si mai lungi)
6 - Jignirile nu pot fi decat legate de arta conversatiei, de analiza termenilor si expresiilor folosite iar mesajul initial, general si generos al frazelor va trece in plan secundar.
7 - Orice inadvertenta culturala din mesajele voastre, va fi ironic si aspru citata, masurata, analizata (cu referiri mai mult sau mai putin jignitoare la adresa nivelului culturii si inteligentei voastre) si evetual salvata pe site-ul meu.
8 - In general am dreptate, indiferent de dovezile si argumentatia voastra. Va pot convinge in minim 30 de fraze, iar daca sunteti mai refractari, voi mari numarul la 60, 90, etc...
9 - In celelalte cazuri cand nu am dreptate, se aplica pct. 8

Sper ca nu voi fi penalizat in vreun fel pentru interventia mea. E un mesaj ignoraNt...

vir2000 is offline    Reply With Quote