View Single Post
Old 09-05-2003, 15:24   #61 (permalink)
Doctor Bonez
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

mda... tocmai am primit azi "webcamul" de la xts... ai draq astia de la logitech, mai nou le camufleaza in manuale de fizica si chimie.

adica am dat 750k pe un manual de chimie de-a x-a si unul de fizica de-a ix-a... daca imi spunea dinainte ii comunicam sa-mi cumpere macar o culegere de mate pentru bac, era mai multa nevoie.

probabil ca adresa comunicata de el e falsa... oricum, nu cred ca se va supara foarte tare sa o postez aici... so:

Quote:
OK...oricum iti dau acum si datele mele care vor fi pe
colet pentru mai multe incredere

Ionescu Mihai, Str. Aviatorilor nr,4 bl.56 et,4 ap 26,
Timisoara...nr.tel:0721671139
nu ma oftic atat de mult de bani cat ma oftic ca eram atat de prins de plecarea la munte ca am deschis coletu' la vreo 10 minute dupa ce a plecat tipul de la priori. asta e... sa-mi fie invatatura de minte. si voua pe viitor.

[later edit]: da, location e tot arad... el a omis sa scrie orasul pe colet, dar unu' de la posta a completat...

daca mai e nevoie, threadul de la care a inceput totul: http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=62222

[even later edit]: mda, acum am descoperit si un proces verbal langa colet... d'abia se intelege despre ce e vorba dar apare numele de catean george pe el. si adresa... ceva cu Str. Varful cu Dor nr. 7/9 (?? cred... nu sunt sigur, e scris cu fundul), ap. 12 arad. dar nu inteleg pentru ca e procesul verbal... cred ca a trimis de la alt oficiu postal or smth.. mai descifrez eu...

mergem peste el?

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote