|
citat din muntosu albiciosu/ ofticosu:"Fara contributia voluntara (neplatita) a forumistilor un forum ar fi ca un teren viran."
gata, conform logicii de necontestat, eu de miine vreau sa fiu platit pt munca prestata pe acest forum. da? sa vad cecul! si haideti sa ne cerem acum toti banii care ne-am rupt de la gura sa scriem, care cum s-ar zice am investit, ne vrem plata, da, acum, in valuta, sigur, carevasazica sa facem o adunare a forumistilor, care sa ne rasculam, care 1907, care noi vrem plata ca sa mai scriem pe forumul asta, gata, care avem si platforma program, o scrie muntosu, nu mare, 12000 de pagini....
off, am obosit....ignorantule munte, "in afara", cum zici tu, se plateste de utilizator ca sa aiba drept de acces, drept sa scrie, tu ar trebui sa pupi mana la admini ca nu te-au zburat inca si de aici, nu sa faci caz ca nu esti platit pentru idioteniile kilometrice pe care le coci in word si le dai cu copy&paste pe 3 forumuri. apropo, platesti ceva pt pagina aia web pe care o ai? daca ti-ar cere bani pe hosting, pun pariu ca i-ai da in judecata! daca ai plati ceva pe webpage, ai scrie cu siguranta mult mai putin, ca kb costa.
nu ati observat ca o data cu cresterea brusca a temperaturii si creierul lui muntealb se incinge? si cum apare luna plina, ghertzoiul incepe sa urle?
sfaturile celor care au intalnit atitea si atitea cazuri de trolli sunt clare: nu il mai bagati in seama. nu ii mai dati nas. e genul de om care vrea sa aiba mereu ultimul cuvant, indiferent daca are dreptate sau nu.
asa ca, lasati-l sa "vorbeasca" singur si o sa se linisteasca. e verificata chestia.
nu suntem singurul forum care se confrunta cu asemenea specimene. troll.daca sunt marginalizati, nu mai fac crize.
inca o data, repet sfatul meu sincer: muntealb, fa un control la cap. chiar si un psihiatru mediocru ar scoate un bestseller pe cazul tau.
Last edited by DXN; 09-05-2003 at 23:10..
|