Culorile sunt ok
cu cat e mai odihnitoare imaginea cu atat e mai usor de citit textul si asta e bine
Dar romanizarea termenilor mi se pare o mare prostie .
Cred ca tu nu iti dai seama acuma de efectele ei .... tu poate chiar crezi ca e benefica ...ca va ajuta poate oamenii sa inteleaga mai bine
Gresit
Efectele de termen lung vor fi urmatoarele
1 Multi romanasi mici si lameri care folosesc termeni indescifrabili in limba romana si a caror conversie la termenul real ( absolut) este ori de lunga durata ori imposibila
2 O ceatza groaznica ptr cei care sunt obisnuiti ( de tine) cu termeni in limba romana si dau de termeni in limba engleza si nu coreleaza cei doi termeni
3 O mare multime de informaticieni adevarati care se uita de sus la cei care nu inteleg nimica si daca inteleg ceva vb in limba romana ceea ce face iar totul de neinteles
4 creearea unei clase de oameni care HABAR nu au nimica ... vorbesc mult si vorbesc in limba romana
5 o utilizare inutila si ineficienta a resurselor creierului care incearca mereu sa faca conversii din lb romana in engleza > obj si invers
Cred ca voi nu atzi lucrat cu win xp in romana sau office sau alte programe in lb romana
Este o experienta groaznica .... dar hilara
Eu NU am reusit sa ma descurc in win xp (ro) decat ca stiam unde sunt meniurile si ce fac ele
Termenii in lb romana mi-au fost de cele mai multe ori MAri mistere de nedescifrat
Asa ceva nu se poate.