mda... eu am fost mai norocos si mi-am recuperat banii... altfel decat m-as si asteptat. am primit o instiintare de la posta ca mandatul trimis de mine mi-a fost returnat. la detinatar era trecut ionescu mihai bla bla din timisoara, care evident nu exista. cum din procesul ala verbal reiese ca escrocul si-a scris adresa buna pe mandat, banuiesc ca cei de la posta l-au modificat ca sa coincida cu adresa de la expeditor de pe colet. foarte corect, imho.
cat despre omul nostru, din ce mi-au spus cei de la politie si din "investigatiile" proprii, are 17 ani (nascut in '85), este din arad si adresa pe care am dat-o eu mai sus este cea reala. telefonul lui fix poate fi aflat usor din pagini aurii de exemplu. daca dupa chestia asta nu s-a invatat minte si mai face magarii, acum stiti cam pe unde sa-l gasiti. si cei care au mai avut necazuri cu el pot eventual sa depuna plangere la politie.
cum motivul plangerii depuse la politie este "obsolete", avand in vedere ca mi-am recuperat banii, va trebui sa ma duc sa o retrag. oricum, politia poate decide sa continue cercetarile...

azi trebuiau sa-i trimita citatie, dupa ultima descoperire: unul din manualele trimise de el avea prima pagina rupta, in locul unde omul isi scrisese numele (deh, erau manualele lui din anii trecuti, le-a "recilat" bine)... numai ca ce n-a observat el a fost ca pe urmatoarea foaie a ramas urma pixului. cu putin toner pus de politie peste urma, numele a iesit la iveala imediat.
eh, io m-am cam invatat minte cu colete primite de la necunoscuti... si de oferte la "super oferta!"...