sal
1. Imago (asociatia dr. taberei

) e varza.... adica 33,600 kbps extern si maxim 128 kbps ! ! ! nimic garantat la un pret "no comment" $50 +TVA iar daca faci prin linie inchiriata (asta daca esti prea departe de ei, peste 200m) +$30 = adica te duce undeva la $90 .... WHAT ! SUCKS !
2. M-am saturat de uni ca ei care, si nu numai de net ci si de magazinele din romania care au preturi care ating si de 2-3 preturile din afara....
adica in special la faza cu retelistica, netu' prin wireless, eu mi le cumpar din afara pentru ca in romania astia te mananca de viu frate...
... asa ca am zis sa ma apuc eu sa fac ceva si sa le dau peste nas celor ca ei care cred ca nu toti se pricep la net/retele/hardware si parerea mea (personala poate), se folosesc de nestiinta altora
... asa ca noi suntem 9 in retea, cu altii 6 care se vor baga in cam 1-3 sapt. (asa au zis ei) suntem intre Dr. Taberei 34 si Posta
...acum avem astral si impartim 128 kbps la toti, dar ne schimbam netu' si o sa avem 160 - 320 kbps metropolitan garantat per user (depinde de abonament, $17 sau $24) si 64 kbps extern negarantat; dar am gasit solutia si la asta
>>> wireless one way abonamentul de SURF de la
www.planetsky.com, 512 kbps nelimitat €30
asa ca imago sucks, astral sucks, rds nu ma pronunt ca nu am avut tangenta, si de ceilalti ISP nu mai vorbim....
pa pa