View Single Post
Old 16-06-2003, 07:22   #84 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally posted by CEO
Intrebare: ce pericole ma pot pandi pe mine, care trimit ceva prin posta?
(eu ma gandeam ca destinatarul poate oferi o suma celor de la posta locala pentru a-l declara pierdut, astfel el scapand extrem de ieftin si eu "cu o falca in cer si una in pamant")

Nu de alta, dar pe bursa.rol imi oferise cineva o suma, din pacate el nefiind din aceeasi localitate (BUH). Am refuzat; prefer sa ma intalnesc personal cu potentialul client. Astfel si el e multumit, si eu sunt multumit.
Deci singurul lucru deranjant care se poate face e ca cel care trebuie sa ridice pachetul sa nu il ridice!
NU SE POATE face ce vrei tu...cu alte cuvinte daca se pierde pachetul...posta plateste valoarea declarata! Asa ca nu poti sa pierzi banii!!In general...nu ai sa reusesti sa vinzi ceva loco ...si va trebui sa risti sa trimiti si prin posta...in general comunitatea CG e o comunitate serioasa...asa ca chestiile cu tzepele dupa cum vezi sint foarte rare!
Ce te opreste sa negociezi cu virtualul client si sa trimiti un pachet prioripost si cu plata ramburs!? In acest fel pachetul va ajunge direct la usa celui care il asteapta(se elimina scuza...ca nu m-a anuntat posta..etc si etc) plus ca la livrare se primesc banii!
deci fara sa risti ceva ...nu ai sa castigi nimic
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote