View Single Post
Old 21-07-2003, 02:16   #2003 (permalink)
Dead Ghost

Dead Ghost's Avatar

Femme Fatale 6.5 Mai adaugati un punct eventual pt scena de striptease . Per total, filmul m-a lasat cam rece, n-as putea spune exact de ce... Exces de lenjerie intima de dama, as zice...

From Hell 7 Sfarsitul e cam taiat cu barda, prea iti da pe tava vinovatul. Filmat bine in schimb, cu o atmosfera reusita.

Sexy Beast 8.5 Regizat foarte bine si jucat la fel de bine. Ben Kingsley face deliciul filmului. Nota 10+ pt el si rolul lui in film.
Mi-a placut in special inceputul filmului... Parca si simteam cum deja ma ardea soarele... Totusi nu prea m-am prins de ce se numeste filmul "Sexy Beast". Am o banuiala mica, dar nu sunt sigur.

Bringing Out The Dead 10 Pacat ca idiotii (asta ca sa fiu bland) de la tvr1 l-au dat la ora 0:45, parca special sa nu-l vada nici o tipenie de om. Desi trebuie sa recunosc, ca ora tarzie din noapte merge mana in mana cu atmosfera din film. Vedeti-l si o sa intelegeti la ce ma refer...
Absolut superb filmul. O atmosfera de zile mari, Nicolas Cage joaca extrem de bine, regia nici nu mai zic (Martin Scorsese)...Filmul mi-a amintit de Taxi Driver (acelasi regizor).

Dead Ghost is offline    Reply With Quote