|
deci: am luat stup jocu - cred ca pe 12 sisteme- ;banii i-am scos de vreo 5-6 ori panacu
acum,alta belea-de fapt inca un damf revigorant,desi nu era prea mare nevoie- se pot juca,chiar si 5-6 insi simultan on-line (cable 64kb garantat)
eu personal raman la ideea pe care am spus-o mai sus: jocul e o reusitå,cel putin ptr activitati cafe-net - desigur,indivizii au constatat strategii total noi pe net - din ce am vazut eu la unu si la altu,cand joaca pe net sau in retea,parerea din postul anterior,a lu Axel parca,e cam inexacta-se pot aplica o groaza de alte strategii in afara de "cat mai multe tancuri".
De vreo 3 zile s-a trecut pe servere la patch nou - parca 1.6- ; l-am luat,da inca nu am crack de nocd ptr versiunea asta;functioneaza cu crack-u ptr 1.5 numai ca nu merge in misiuni,ca imi cere cd-ul..tresa ma uit sa vad,poate a aparut,daca stie cineva un site sa il spuna si noua,mai scutesc din cârcå..
si o curiozitate:desi am licente,cand vreau sa up-date-z prin procedurile jocului,imi cauta un fisier cu nume aiurit cu cifre multe si spune mereu ca "file not found" - solutia:up-date-z dupa ce copiez patch-u respectiv si il execut peste joc (patchurile,indiferent de versiune nu pot fi aplicate peste jocul crack-uit,de la tarabe,pur si simplu incepe procedura de install dar se opreste la scurt timp si zice cum ca nu gaseste un fisier,sau ca il gaseste da nu corespunde drept ptr care "can not continue". De asemeni,daca instalez de pe licenta,aplic patch nocd dar inttoduc cod gasit pe net,merge "play on net" da cand sa intri in joc zice ca nu este corect codul (am vrut sa mai pun pe un sistem-doua jocul desi nu aveam coduri licentiate) - astea le spun si eu ptr cine nu vrea sa se chinuiasca ca mine...