View Single Post
Old 02-09-2003, 15:59   #13 (permalink)
Jimmy_X
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Fiecare are dreptul la o opinie...treaba lui

Opinia mea este ca toti care "dau ochii peste cap" ca vezi doamne e de rahat si ca e un nimic ca ei stiu ca exista HL2 si Dum3 si ca restul sunt cioace, fac comparatii , uite ca jocu ala avea aia ca era mai cu mot, ba ca e clona , ba ca nu sunt impresionati , ba una ba alta....pt mine (opinia mea personala repet) toti sunteti niste FIGURANTi (nu este o injuratura sau ceva de genu asta da` asa se vede), sunteti cu super calculatoare, jucati numai ce nu merge la altii pe calculator, daca are grafica gen HL2 sau Dum 3 ...gata asta e za best cel mai tare, cel mai mare , ce satzi zic....fitze , nazuri.....+ ca un demo nu poate spune prea multe despre un produs final , dar ceea ce am vazut eu in acest demo m-a impresionat, m-a facut sa simt razboiul chit ca e engine de quake 3 sau clona de medal of honnor, si credetima ca am jucat cam tot ce se poate juca si sunt cat de cat apt sa cantaresc si sa dau un verdict , cat despre Assasin cam greshiti cu totii (nu mie frate , nu mie sef, nu-i iau apararea) dar el stie mai multe ca voi si a jucat mai multe ca voi deci ar cam trebui macar sa nu argumentati la adresa lui sau a nimanui altuia...parerea voastra va apartine , foarte bine dar nu critica ce spune altul.

Stiti vorba despre gust

ps: lam mai jucat de vreo 5 ore demou` si tot cred ca rulez

yo

Jimmy_X is offline    Reply With Quote