Pai mai nene Viracocha daca vorbeai de lipsa de originalitate si clona ...este valabil si pentru deus ex , half life, doom 3 , halo si tot ce mai se cheama fps....notiunea de originalitate constand in mici inovatii, mici lucruri intalnite in joc care nu le gasesti in alta parte, caci, cum spuneam TOATE sunt clone si "inspirate" din alte jocuri, notiunea de originalitate nu prea isi mentine termenul in ziua de azi , spre exemplu citeste ce am scris eu despre demou chrome. Care arata frumos dar nu e nimic sa te impresioneze...dupa cum ziceam, nu in demo.
Sunt incantat de Call of Duty cum am fost de Vietcong, Medal of Honor , imi plac jocurile cu/despre armata, dar nu toate sunt digerabile.
La Call Of Dutty ma incantat in primul rand atmosfera de razboi , explozii, arme si tunuri duduind, haos, nu arata el senzational ca aspect dar nici urat nu e, partea sonora nu am ce sa-i reprosez si sa fiu sincer nu vreau sa-mi pun sperante in jocuri precum halo, doom3, half life ca tare mi-e frica ca voi fi dezamagit cum des m-i sa intamplat sa astept un joc si el sa se dovedeasca a nu fii ceea ce ma asteptam eu sa fie. Macar Call Of Duty am incercat demou si am reusit sa-mi formez o idee si pe mine personal m-a facut sa-l admir, pe altii... treaba lor, pe cand la alte jocuri mentionate mai sus unde singuru` lucru ce stiu despre ele sunt reclamele, screenshoatele si ceva filmulete ceea ce nu e la fel ca si cand joci demou` .
Viracocha tu esti intradevar cu ceva experienta in domeniu jocurilor dar esti cam "incorect" in a caracteriza anumite jocuri , demouri , prin exagerarea si exprimarea cam bruta, neslefuita la adresa acestora...ex: spui ca asta e un joc de rahat dar in comparatie cu alte sute, mii de cioace de jocuri care alea ar trebui huiduite si criticate la greu, tu ai ales sa critici niste jocuri care poate cine stie daca renunti la orgoliu si le incerci descoperi ca sunt cel putin FUN.
ps: daca esti liber te astept sa vi sa iei demou la homeworl2 si daca nu te-am dezgustat si pe cel la chrome
salut