View Single Post
Old 25-09-2003, 11:41   #1 (permalink)
s-dj
Registered User

Thumbs up schema retea laser 10Mbit prin aer..FREE CONSTRUCTION

Pt. cei care sunt interesati sa-si extinda reteaua de 10Mbit pana la maxim 1.4Km pot intra pe site-ul free cu scheme
http://ronja.twibright.com

este vorba de 1 proiect maret de comunicatie optica.. free.. cu scheme complete.. cu poze .. si cu cei care au facut astfel de link-uri. Pt. cei care cunosc putina electronica il pot realiza foarte usor..acolo aveti toata documentatia..de la ordinea cum trebuiesc puse piesele..=.. pana la specificatii la fiecare integrat.
faza tare e ca toate piesele se gasesc si la noi in doar 2 magazine.
www.vitacom.ro si www.ecas.ro

in privinta led-ului laser .. eu am cam vreo 40 buc. pt. ca cei de la ecas le aduc pe comanda din afara si vin in role de 60 buc. cine vrea sa faca si se loveste de impedimentul negasirii lor.. sa ma contacteze..
am sa pun niste poze cu asa ceva facut si in romania.. in Buzau.
vreau sa va spun ca merg super. latenta de cablu utp.. poti sa dai ping -l 65500 si ai 112ms fara sa piarda macar unul la 1Km.
Cstrike si alte aplicatii de genul asta care cer viteza merg excelent.
cat despre partea de constructie mecanica.. le veti invata....
la partea de lentile o sa fie 1 mica problema. dar puteti folosi 100mm dia lens .. chinezesti .. se gasesc peste tot.. atentie !!! au distanta focala de 230mm!!!. RX-ul trebuie pus direct in focar.

P.S.
as dori daca cineva care are un site.. sa putem traduce ghidul care e in engleza. si sa-l postam si in romana.(am vazut ca acolo o sa aveti si traduceri in rusa.ceha)..
astept parerea vostra....
cat despre ''ciori si pasari care trec prin fata opticului''... sa fim seriosi.. nici nu se simt. in cel mai rau caz pierzi 1 ping..
doar ceata ar fi 1 problema mai mare.
ploaia normala ia cam 100m atenuare.
ninsoarea normala intre 50-100m, cea abundenta 2-300m.

mai vb..

Last edited by s-dj; 25-09-2003 at 18:37..

s-dj is offline    Reply With Quote