Quote:
Originally posted by Cris [off-topic]
s-dj, vad ca sti o multime de chestii din domeniu electronicii, asa ca arunc si eu o intrebare, poate sti sa-mi dai un raspuns.
Cunosti la noi vre-o firma care comercializeaza:
- motoare electrice pas cu pas sau servo (de exemplu cam cum sunt cele de la antenele de satelit)
- controler (cu interfata PC) si driveri pentru aceste motoare?
Thx!
[/off-topic] |
ce pot sa-ti spun eu.. nu prea multe..
cand ma gandesc la motoare pas cu pas.. ma gandesc la cei 10 ani de dj petrecuti prin cluburi si la o gramada de lumini inteligente care foloseau ce vrei tu.. motoare pas cu pas.. sau micromotoare.
din ce stiu eu.. depinde de marimea pe care le vrei.....sunt niste motoate mici cu reductor..nu sti cati pasi are..dar daca iti trebuie sa misti ceva de genul antene satelit.. eu am vazut asa ceva insa cu controler pt. Z80 la o fabrica.. erau de import din germania..
nu prea cred sa mai gasesti asa ceva..(la noi nu se fabrica ..am intrebat pe cineva care stie ce-i cu ele..)
aveam un prieten care facea lumini de discoteca cu motoare pas cu pas si cu micromotoare.. nu stiu ce sa zic. cand o veni din italia.. am sa-ti raspund mai bine.. el le avea cu astea..
am sa ma mai interesez.. si daca dau de ceva.. lasa-ti adresa pe forum sau da-mi un mail pe
sorin_a99@yahoo.com.. sa te stiu..
oricum, nu-ti promit nika..
bye