View Single Post
Old 18-11-2003, 11:35   #30 (permalink)
CHRONIC
Registered User

CHRONIC's Avatar

Quote:
Originally Posted by nitro121
RDS - 128 kbps - 750 $

DECK - 128 kbps - 400 Euro

--
The outer limits
.....Bineinteles ca both RDS&DECK au baremuri de negociere.....insa decat sa negociezi cu RDS negociezi cu DECK...mult mai flexibili...va spun din proprie experienta.....; cred ca politica lor este mult mai favorabila pentru middle-class people(daca exista asa ceva in Romania)...decat cea a RDS-ului care la capitolul sales au agenti incompetenti care au insa norocul de a lucra la cel mai mare isp din tara...acesta fiind singurul motiv pentru care colosii si majoritatea clientilor mari pur si simplu vin si ii trag de maneca sa semneze contracte babane...platind bani grei pentru o calitate precara a serviciilor; ...in fine, of-ul meu fiind spus; inchei prin a va spune ca urasc tara in care m-am nascut si oamenii cretini care o populeaza( am ajuns sa cred ca sunt mai mult decat majoritari....au o entitate proprie, deosebita, o combinatie putreda de balcanism amestecat cu aurul rosu turcesc si cu gablonturile pe care le vand pe jos in Vitan...sustinand ca au facut o afacere; spiritul asta exista si la RDS....sa nu mai vorbesc de Astral care cer bani(si bani multi)..pentru ceva ce in mod normal ar trebui sa fie gratis (metropolitanul la canalele garantate.......oouuhh..i simply hate this shit! outta here! ~~~``

CHRONIC is offline    Reply With Quote