View Single Post
Old 26-12-2003, 20:03   #56 (permalink)
aaroman
Banned

aaroman's Avatar

Quote:
Uite ce exemple imi ceri. Tu ori nu ai capacitatea intelectuala de a citi si intelege posturile altora, ori NU VREI.
Tu esti in situatia aia. Te apuci sa excluzi din start o gramada de categorii de aplicatii, sa ramane numai partile unde Java se mai poate cat de cat aplica...
Quote:
Invatatul librariilor so balariilor face parte din bagajul de experienta al unui programator.
Imi intaresti convingerea ca mai ai de invatat pana cand sa te apuci de proiecte Java.
Inca odata, de ce as vrea sa ma apuc de proiecte Java? Sa fiu platit mai prost decat acum, si sa produc programe mai lente si care ocupa mai multa memorie?
Sa nu pot reutiliza codul pe care l-am scris, decat cu tot felul de artificii fortate? Ce te faci in Java (e numai un exemplu) daca ai o clasa Singleton deja implementata (cu template-uri in cazul C++, sic), si o clasa Connection, si vrei sa obtii un obiect care e si Connection, da' si singleton? Te apuci sa folosesti delegare? In C++ e foarte simplu...
Quote:
iar mult cod se scrie practic singur (autocompletion, templates).
Practic? LOL Daca asta inseamna la tine cod scris singur, e grav! Templates inseamna ca codul se scrie singur? Pai cineva trebuie sa scrie template-urile alea...
Autocompletion? Poate autocompletion ala sa autocompleteze tot programul?
Cat despre asamblare, ai sa fii uimit, da' se mai foloseste inca. Chiar si subsemnatul are parti in asamblare intr-un proiect C/C++.
Tot avansul ala de care vorbesti tu nu inseamna mare lucru, nu ajuta un programator prost sa devina bun. Tot la fel de prost ramane... Singurul lucru care il face avansul ala e sa te scape de munca de rutina. Insa conceperea codului tot in seama programatorului ramane. Ce te faci daca ai de scris un motor de inferenta? Il lasi in seama "autocompletion"?

Last edited by aaroman; 26-12-2003 at 20:19.

aaroman is offline    Reply With Quote