Quote:
|
Originally Posted by Cobalt Herete stiam asta deja dar de ce revista ai a scris asa ceva...?
What is TTM??? |
ttm e un mod gen osp dar pt ut2k3, care ii ajuta pe unii sa urateasca jocul in asa hal incat sa ajunga un fel de q2 :mumu:... pe langa o gramada de optiuni de multi are si o gramada de optiuni grafice ( scoti tracerele la minigun, tremuratul cand tragi, skinuri fosforescente, si inca multe alte chestii )
acuma despre ut2k4: am inteles ca oamenii au micsorat duble jumpul ( eu zic sa il fi scos de tot, la fel ca si dodge jumpul care e o aberatie ) si au scos adrenalina ==> lucruri bune adika...
unul dintre motivele pt care ut2k3 se joaca mai putin decat chiar si q3 care e vechi de 4 ani este faptul ca miscarea jucatorului pe harta nu e fluida... comparati q1,2,3 sau chiar ut1 cu ut2k3... in loc sa mergi dracu ca omu normal, sa mai faci si tu din cand in cand un dodge ceva si sa mai topai putin esti nevoit sa mergi numai in dodge jump, fiindca asa e mult mai rapid => miscarea pe harta devine ceva de genul: dodge jump ( viteza mare ) + alergat normal cu viteza mai mica( nu poti sa mai faci dodge imediat ) + alt dodge jump si tot asa... miscarea devine sacadata de nenumaratele dj-uri in loc sa fie fluida ca in joacele de mai sus...
+ ca pe langa toate astea mai ai si wall jump... jesus, se poate mai patetic si mai arcede decat atata? cum p mea vine asta wall jump ce esti in matrix sau unde?
+ ca din config poti sa iti faci un fel de dublu dodge jump sau ceva de genu asta
( strafe + jump + strafe + inca un jump )
ut2k3 e prea arcade pt binele sau si in 2k4 sper sa se indrepte treaba asta
btw, dc nu joaca nimeni XMP ca eu mam plictisit sa joc pe net si sa nu gasesc nici un roman ?